Betonarbejde såsom betongulv og fundament

​Skal du have udført betonarbejde? Hos Prieme Byg udfører vi alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri samt for private. Vi tilbyder blandt andet støbning af betongulv og støbning af fundament. Vi har kunder i blandt andet Rødovre, Glostrup og Vanløse samt mange andre steder.

Skal du have udført betonarbejde?

Hos Prieme Byg ApS udfører vi alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri samt for private. Vi tilbyder blandt andet støbning af betongulv og støbning af fundament. Vi har kunder i blandt andet Rødovre, Glostrup og Vanløse samt mange andre steder.

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver såsom reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme kundens ønsker og behov for betonarbejde. Derfor sætter vi god tid af til at skabe en god dialog, hvor vi snakker om forventninger, ønsker og behov. Samtidig hjælper vi gerne med både rådgivning og inspiration. ​Vi sætter naturligvis en ære i at udføre arbejdet til perfektion.

​Kontakt os gerne for at få et tilbud på støbearbejde

​Du er velkommen til at forhøre dig hos os om vores ekspertiser med støbearbejde, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på betonarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 91 91 85 91 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@pri​emebyg.dk​

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer.

Derfor kan du trygt vælge Prieme Byg ApS, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ØNSKER DU ET

UFORPLIGTENDE TILBUD?​

Send os en forespørgsel.

Vi vender hurtigt tilbage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prieme Byg ApS

CVR: 38285785​​

Møllevej 10 Tornemark, 4262 Sandved

Links

Medlem af

db_white