Renovering af hus – grundigt og til en god pris​

Drømmer du om en husrenovering, som kan give din bolig et løft? Så er der hjælp at hente hos Prieme Byg ApS.

Vi udfører både store og små opgaver ved ombygning og renovering af hus. Grundigt og til en god pris. Vi arbejder mest i og omkring Glostrup og Vanløse, men kører også ud til kunder længere væk.

Fra totalrenovering af hus til nyt badeværelse

Vi er et professionelt tømrer- og murerfirma, der varetager alle slags husrenovering. Lige fra totalrenovering af hus til ombygning såsom nyt badeværelse eller nyt tag.

Eller noget helt fjerde som kan gøre din hverdag lidt mere behagelig?

​​

​Hvad koster renovering af hus?

Vi vil gerne være en billig virksomhed, hvorfor vores priser altid er særdeles fair, uanset hvilken slags renovering af hus vi skal lave.

Bemærk at den eksakte pris afhænger af opgavens type og omfang.

En aftale er en aftale

Vi overholder altid det aftalte tilbud både i forhold til tid og pris på din husrenovering, så du ved, hvad du går ind til. Hos os får du ingen kedelige overraskelser – kun kvalitetshåndværk.

​​

Rådgivning ved husrenovering

Vi tilbyder desuden professionel rådgivning ved ombygning, hvis du fx selv vil stå for din husrenovering og blot har brug for ekspert-råd.

​​

Vidste du fx, at større renovationer kræver en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt? En lille, men vigtig detalje som er afgørende for husrenovering – og som vi kan sørge for.

​​

Kontakt os om renovering af hus

Vil du høre mere om ombygning og renovering af hus? Så kontakt os på telefon 91 91 85 91 eller mail info@priemebyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi snarest muligt tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig – og hjælpe dig med dit drømmeprojekt!

Ring til Prieme Byg ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig.​

ØNSKER DU ET

UFORPLIGTENDE TILBUD?​

Send os en forespørgsel.

Vi vender hurtigt tilbage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prieme Byg ApS

CVR: 38285785​​

Møllevej 10 Tornemark, 4262 Sandved

Links

Medlem af

db_white