Tømrer med et stort fokus på tilfredse kunder

Er du på udkig efter en kompetent tømrer? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Prieme Byg ApS kan vi løse alle opgaver inden for tømrerfaget. 

Selvom vi har base i Sandved, så udfører vi mest tømreropgaver i områderne i og omkring Rødovre, Glostrup og Vanløse samt på resten af Sjælland.

Som tømrer varetager vi alle former for tømrerarbejde. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp. Vores førsteprioritet er at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. Derfor står vi altid klar med skarp ekspertise og kvalitetshåndværk lige efter dine ønsker.

​​

Hvad koster en tømrer i timen?

Når du samarbejder med os som tømrer, kan du både forvente holdbare løsninger af høj kvalitet, men også lave priser. Den eksakte pris afhænger af opgavens omfang. Dog tager vi os af både simple og komplicerede opgaver – vi kan nemlig løse det hele.

Vi er alle erfarne tømrere, der sætter en ære i at udføre jobbet til perfektion. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler både i forhold til tid og pris.

Ring til os for flere informationer

Hvis du skal bruge rigtigt håndværk udført af en fagmand, så lad os udføre tømrerarbejde hos dig. Kontakt os med det samme for flere informationer., og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at løse opgaver lige efter dine ønsker og behov.

Vores tømrer kan kontaktes på telefon 91 91 85 91 eller på e-mail info@priemebyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden længe. 

ØNSKER DU ET

UFORPLIGTENDE TILBUD?​

Send os en forespørgsel.

Vi vender hurtigt tilbage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prieme Byg ApS

CVR: 38285785​​

Møllevej 10 Tornemark, 4262 Sandved

Links

Medlem af

db_white