​Totalentreprise tilbydes af erfarent firma

Står du over for et byggeprojekt? Så kommer vi gerne og varetager totalentreprisen for dig. Prieme Byg ApS er et erfarent firma med brede kompetencer. Vi holder til i og omkring Rødovre, Glostrup og Vanløse samt resten af Sjælland.

Vi er et firma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde totalentreprise ved forskellige former for byggeri. Tilfredse kunder er vores højeste prioritet, hvorfor vi altid gør vores bedste for at imødekomme kundens ønsker. Her sætter vi en ære i at udføre jobbet til perfektion.​

Hvad er totalentreprise?

Som totalentreprenør tager vi os af alle opgaver i forbindelse med et byggeri. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse eller en komplet renovering af dit hjem, står vi til rådighed. Vi står for koordinering af hele processen, så du blot kan læne dig tilbage, mens dine drømme bliver realiseret.

Vi varetager selv alle opgaver inden for tømrer- og murerfaget, og så har vi professionelle samarbejdspartnere, der tager sig af de øvrige opgaver, som vi ikke selv mestrer. Skal vi stå for en hovedentreprise eller totalentreprise hos dig, så kan du altså være helt tryg under hele processen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for totalentreprise, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at byde nye kunder velkommen.

Kontakt os på telefon 91 91 85 91​ eller på e-mail info@priemebyg.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

ØNSKER DU ET

UFORPLIGTENDE TILBUD?​

Send os en forespørgsel.

Vi vender hurtigt tilbage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prieme Byg ApS

CVR: 38285785​​

Møllevej 10 Tornemark, 4262 Sandved

Links

Medlem af

db_white